Sunday, November 23, 2008

terima kasih semua!



"terima kasih semua" adalah topik untuk ari nih.... hehehe...

wah... susah betul nak surprise kan mak kite nih... ajak kuar, tak nak lgsg... so, terpaksa la guna cara kotor... abah blk dr surau buat2 kelam kabut kata ada org nak dtg. mak pun ingat org surau nak dtg dan bergegas naik atas dan sembahyang... dalam masa mak sembahyang tuh, semua kerabat haysyah, masok diam2 dan terus menyanyikan lagu 'happy birthday'... dah abiz nyanyi nih, tapi, bday girl still tak turun lg... hish! *apa yang dia buat kat atas?*

afta beberapa minit tuh, dia turun dan kami menyanyikan lagu 'happy birthday' tuk kali kedua... tetiba, mata aku berkaca plak! adeh! aku sgt gembira bila tgk mak gembira! mana tak nyer, dr abg, kakak, adik, ipar duai, anak buah, cucu dan semua lah, dtg wat surprise tuk dia! besh wo! sgt terharu! hehehe...

ini adalah hari jadinya yg ke 50tahun... muda lagik! lek lu! haha... majlis diteruskan dengan doa dan seterusnya, makan time! yeah! aku, kakak dan shida mmg tak makan la... dok melayan nak hidang makanan... abis semua pinggan mangkuk keluar! fuh~ agak ssh nak wat surprise nih... benda berlaku tanpa plan kan... semua redah jerk! so, mmg ssh la! but, anything for u mom! haish!

sekali lagi, terima kasih bebanyak kepada semua ahli keluarga haysyah yg telah wat surprise tuk mak kite! really appreciate it!!! thanx for the food, present, cakes, happiness, jollity dan segala2nya! lah... dah tak terkata nih....! haysyah fam's is rock!!!! yeah! muahx!

luvs;

nina.

1 comment:

Adee said...

Yeah!!!!!
haysyah's family rowks..!!!
skang nih suprise sudah menjadi trend dikalangan kluarge kite..
hehehe..
no suprise,no happy time!!

arghh...sorry..and sorry cuz tak dapat menghadirkan diri.
em,kite gerak melake petang tuh,kawan kite nyer ayah meninggal dunia.sowi sgt cuz tak dapat hadir.tapi kite sempat sampaikan salam kite.

Happy Bufday to Cik Nil~!!...may God Bless acik n family too!

so,harap perhubungan kite sedare mare dapat berkekalan :)

Bard-deeno~ *anak kakang.